Vigor 2866 left

Séria Vigor 2866

  • Podporuje VDSL2 Supervectoring
  • Multi-WAN až 4 pripojenia
  • Viaceré podsiete LAN – až 8 podsietí
  • 32 IPSec VPN / 16 SSL VPN pripojení
  • Správa AP až 20 prístupových bodov
  • Správa prepínačov až 10 VigorSwitch

    Séria Vigor 2866

    Vigor 2866 je duálny WAN firewall router s podporou VDSL Supervectoring, ktorý umožňuje rýchlosť až 300 Mbps downstream a 100 Mbps upstream.

    Router je možné pripojiť k VDSL2, ADSL2/2+, širokopásmovému alebo G.fast internetovému pripojeniu. Použitím núdzového prepnutia alebo vyvažovania záťaže prostredníctvom viacerých pripojení je zaručená najvyššia dosiahnuteľná doba prevádzkyschopnosti.

    Router má 5 gigabitových LAN portov, z ktorých 1 je možné nakonfigurovať ako ethernetový WAN port. S VPN, QoS, firewallom, filtrovaním webu, správou šírky pásma a portálom hotspot je to dokonalý DSL router pre segment malých a stredných podnikov. Vigor 2866 je veľmi všestranný a umožňuje spoločnosti využívať najnovšie internetové pripojenia a najvyššie rýchlosti.

    Modelka

    • Vigor 2866-A

    Supervektorovanie VDSL

    Najnovším vývojom v oblasti VDSL je Supervectoring. Váš poskytovateľ na to používa existujúce medené pripojenia. To umožňuje rýchlosť sťahovania až 300 Mbit/s a odosielania až 100 Mbit/s.
    V porovnaní s bežným (vektorovým) VDSL sa používa širšia frekvencia pásma až 35MHz, označovaná ako VDSL2 profil 35b. To ďalej znižuje šum a rušenie medzi pármi vodičov, čo umožňuje spoľahlivé využitie týchto vyšších rýchlostí na vzdialenosť až 300 metrov od miestnej ústredne. V praxi je VDSL2 Supervectoring niekedy označovaný rôznymi stranami odlišne. Bežne používané synonymá sú; VDSL Plus, VDSL 35b alebo Vplus. Vo všetkých vyššie uvedených prípadoch ide o supervektorovanie VDSL2 založené na profile VDSL2 35b. To v podstate znamená, že váš poskytovateľ používa najnovšie techniky, aby ponúkol najvyššiu dosiahnuteľnú rýchlosť prostredníctvom vášho existujúceho medeného pripojenia.

    Multi WAN

    Skombinujte viacero internetových pripojení a zvýšte prevádzkovú dobu svojej spoločnosti. Dit model kan via 4 verbindingen tegelijk online zijn! Použitím vyrovnávania záťaže možno dátové toky odosielať na internet prostredníctvom konkrétneho poskytovateľa. Zoberme si napríklad telefónnu službu, ktorá vždy komunikuje smerom von cez rovnaké internetové pripojenie, pričom zamestnanci využívajú rýchlejšie širokopásmové pripojenie. Daarnaast is deze serie ook geschikt voor fail-over toepassingen. Hierbij staat een extra verbinding standby voor het geval de primaire verbinding offline mocht gaan.

    VLAN

    Pre obchodné aplikácie je žiaduce, aby existovalo jasné oddelenie medzi sieťami rôznych používateľov alebo aplikácií. Môžete napríklad nakonfigurovať sieť LAN pre zamestnancov, hostí, telefonovanie a bezpečnostné kamery. Séria Vigor 2866 dokáže oddeliť až 8 rôznych LAN sietí. V prípade potreby môžete uviesť, že všetky siete sú od seba úplne oddelené. Alebo že napríklad zdieľaná sieťová tlačiareň môže byť prístupná používateľom z inej lokálnej siete.

    VPN

    Zamestnanec, ktorý pracuje z domu alebo možno druhá pobočka, ktorá chce používať dátové servery vo vašej lokálnej sieti? Uistite sa, že sa tieto údaje odosielajú cez zabezpečené pripojenie VPN. Vigor 2866 môže podporovať až 32 súčasných pripojení VPN.

    Podporovaných je niekoľko protokolov, takže si môžete byť vždy istí aktuálnym šifrovaním VPN medzi klientom alebo sieťami a vaším Vigor 2866.

    Podporované protokoly VPN zahŕňajú; IPsec, SSL VPN (max. 16 tunelov) a OpenVPN.

    Centrálne riadenie

    Správa AP

    Funkcionalita správy AP umožňuje spravovať 20 prístupových bodov DrayTek zo smerovača. Zo smerovača môžete skontrolovať, či je prístupový bod online, vykonať aktualizáciu firmvéru, uložiť zálohu konfigurácie, odoslať konfiguráciu WiFi na všetky pripojené prístupové body alebo spustiť vzdialený reštart. Už sa nemusíte prihlasovať na stránku správy každého zariadenia.

    čítaj viac

    Správa prepínačov

    Router disponuje funkcionalitou Central Switch management, ktorá umožňuje centrálne spravovať 10 VigorSwitchov z rozhrania routera. Inteligentným využitím tejto funkcie môžete ľahko zistiť, ktorá sieť VLAN alebo LAN je ponúkaná na príslušnom sieťovom porte VigorSwitches vo vašej sieti. Táto funkcia platí pre všetky spínače VigorSwitch. Inteligentným využitím tejto funkcie môžete ľahko zistiť, ktorá sieť VLAN alebo LAN je ponúkaná na príslušnom sieťovom porte VigorSwitches vo vašej sieti. Táto funkcia platí pre všetky spínače VigorSwitch.

    čítaj viac

    Webový portál Hotspot

    Funkcionalita webového portálu DrayTek Hotspot je ľahko konfigurovateľná a prispôsobiteľná vašim vlastným potrebám. Webový dizajn je responzívny a je možné vytvoriť štyri profily hotspotov. Okrem toho je možné upraviť logo, pozadie a farby, aby bola uvítacia stránka naformátovaná podľa vášho štýlu. Existuje päť voliteľných spôsobov prihlásenia, vrátane sociálneho prihlásenia cez Facebook alebo Google.

    webportal Vigor 2862 serie

    technické údaje

    VDSL2 35b

    Sťahujte až 300 Mbps cez DSL

    32 pripojení VPN

    Priepustnosť IPSec 300 Mbps

    800 Mbps

    Priepustnosť NAT siete Ethernet WAN

    60 000 relácií NAT

    odporúčané pre malé a stredné podniky

    Špecifikácie produktu

    Rozhrania
    1 Gbps 6
    NBASE-T
    Rozhrania DSL 1
    Rozhrania SFP
    LAN 5
    WAN
    LAN/WAN konfigurovateľné 1
    USB porty 2
    LAN
    802.1q (označovanie VLAN)
    VLAN 16
    LAN podsiete 8
    max. DHCP na podsieť DHCP na podsieť 1021
    WAN
    Počet portov 1
    Virtuálna sieť WAN 3
    Typ zlyhania rozdelenie výkonu
    DSL
    Typ Supervektorovanie (35b)
    Spätne kompatibilné
    plný most
    premostenie
    PVC 6
    Bezdrôtové (model AC a ax)
    2,4 GHz
    5 GHz
    roaming
    MESH Root (iba AC model)

    Rozhrania

    1. Bezdrôtová anténa (model AC-ax)
    2. Tlačidlo reštart
    3. Tlačidlo WLAN (model AC-ax)
    4. LED indikátory
    5. 2x USB
    6. WAN/LAN Prepínateľný port 1x Gbps
    7. 5 LAN portov s rýchlosťou 1 Gbps
    8. 2x FXS pre VoIP (model V)
    9. VDSL port
    10. vypínač
    11. príkon